+31(0)6 460 882 00 info@sajade.nl
Straight away!
Afslanken

Orthomoleculair afvallen 

HET NIEUWE DIEET VAN NEDERLAND!
De orthomoleculaire voedingsleer is erop gericht de gezondheid te bevorderen door de lichaamscellen, de fundamentele bouwstenen van het organisme, te voorzien van optimale hoeveelheden van alle vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen. In de orthomoleculaire geneeskunde worden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen toegepast om ziekteprocessen te herstellen. Het woord orthomoleculair is samengesteld uit de woorden orthos, dat “goed” of “juist” betekent, en moleculair, dat staat voor “samenstel van moleculen”. Orthomoleculair betekent dus: juiste moleculaire omgeving ofwel optimaal biochemisch milieu.

Bij het orthomoleculair afvallen worden vanuit de orthomoleculaire voedingsprincipes aangrijpingspunten gegeven die het mogelijk maken een individueel gezond afvalprogramma samen te stellen.

De biochemische en hormonale grondslag van het ontstaan van overgewicht spelen hierbij een belangrijke rol. Helaas is de kwaliteit van ons voedsel in de loop der jaren steeds slechter geworden, met alle nadelige gevolgen van dien. Door het gebrek aan essentiele vitaminen, mineralen en voedingsstoffen raken allerlei processen in het lichaam verstoord. Dit kan leiden tot overgewicht (obesitas), diabetes type 2, kanker, hart- en vaataandoeningen, Alzheimer, cariës en osteoporose.

Het innemen van een eenvoudige multi-vitaminen is helaas niet genoeg, elk menselijk lichaam is nu eenmaal anders en heeft andere behoeften. Het betreft hier een ingewikkeld en uitgebalanceerd proces wat een goede begeleiding vraagt. Sajade afslankpraktijk biedt u deze professionele begeleiding. Vraag ernaar bij uw coach.

Low carb 5

In 5 weken tijd afvallen met reguliere voeding die weinig koolhydraten bevatten. Het is geschikt voor mensen die 5 tot 7 kilo willen afvallen.

Kosten zijn 125,- euro inclusief wekelijkse controle, wegen, lijsten voor voeding en recepten.

Voor meer informatie bel 06-46088200

TFM Cabine

Overgewicht, wat kunt u er aan doen?
Om op bepaalde plekken af te vallen zou men naast het dieet, dagelijks zeer intensief moeten sporten met een forse opwarm-periode vooraf.

De Methode
U voert bewegingen uit, comfortabel liggend (waardoor uw rug en gewrichten ontlast worden) in een doorzichtige cabine welke tot 37°C verwarmd wordt. Doordat u gebruik maakt van de, aan de hand- en voetlussen verbonden weerstanden, beweegt u intensief en slankt u effectief af op de door u gewenste plaatsen. Tegelijkertijd houdt u het hoofd koel doordat dit buiten de cabine ligt en de cabine met een halscape afgesloten wordt. Dus de weldadigheid van warmte wordt gecombineerd met intensieve spieractiviteit en hierdoor komt er een meer actievere aanmaak van glucose uit glycogeen.

Er is immers meer brandstof nodig voor dit verhoogde energieverbruik. Ook worden door de verbeterde bloedcirculatie de afvalstoffen beter afgevoerd. Wanneer de snelste energieleverancier, glucose, niet meer voldoende aanwezig is dan worden de vetten aangesproken en voor dit doel gebruikt.

Resultaat: vet verbrandt en u slankt af.

Lynfopress
Wat doet de Lynfopress:

LINFOPRESS EVOLUTION PRO is het resultaat van de ruim 30 jaar ervaring bij Termosalud met het ontwikkelen van zeer effectieve apparaten voor de behandeling van lymfatische en circulatieproblemen. Het werkt op het onderste deel van de romp, de onderste ledematen en de buik. En dankzij het gebruik van een pneumatische jas, is het ook te gebruiken op de bovenste lumbale, thorax-, rug- en buikgebied, alsook de bovenste ledematen.

Technologie van de LINFOPRESS EVOLUTION PRO

Overlappende compartimenten
De drukkamers van de LINFOPRESS EVOLUTION PRO overlappen elkaar waardoor alle zones van het lichaam gecomprimeerd kunnen worden om zo een ideale drainage te waarborgen. De schuine indeling van de cellen zorgt dat de druk horizontaal en naar boven wordt gewerkt, en leidt naar de lymfeklieren van het lichaam. Hierdoor de afvalstoffen zich niet verspreiden naar andere delen van het lichaam.

Het LINFOPRESS EVOLUTION PRO broekstuk is voorzien van 24 luchtkamers, 12 per zijde, die gelijkmatig over de gehele behandelzone verdeeld zijn. De broek wordt gesloten met behulp van ritsen die verstelbaar zijn om zo klanten met de meest uiteenlopende lichaamsmaten te kunnen behandelen.

LINFOPRESS EVOLUTION PRO heeft daarnaast een specifieke jas voor het behandelen van de armen, rug, borst en buik die de effectiviteit van de therapie verhoogt. Het apparaat is geschikt voor gebruik in de medische sector, het voldoet aan de verwachtingen van de patiënt en die van de professionele behandelaar, aangezien de behandeling kan worden onderbroken en opnieuw gestart, en sommige zones kunnen worden gespaard.

Doelstelling
Het doel van LINFOPRESS EVOLUTION PRO is het therapeutisch welzijn van het lichaam te waarborgen, het circulatie- en lymfatische systeem in elke specifieke zone van het lichaam te stimuleren en vochtophopingen aan te pakken, en bovendien het lichaam te ontspannen.

Actiemodus
Het systeem bestaat uit een set van pneumatische kledingstukken die zich aanpassen aan het gebied en het volume van de te behandelen zone. Dankzij de intermitterende compressiemethode wordt bovendien de druk aangepast aan elk gebied van het lichaam.

Onze apparatuur past alternatieve compressie toe op verschillende punten van het lichaam, om alle aandoeningen die worden veroorzaakt door slecht functioneren van de lymfatische en circulatiesystemen, te kalmeren en te corrigeren.

Voordelen

 • Ideaal als pre-therapie voor verschillende behandelingen
 • Stimuleert de bloed- en lymfestelsels eenvoudig, snel en effectief
 • Verbetert de circulatie en verlicht het gevoel van vermoeide en zware benen
 • De ideale aanvulling voor centimeterverlies en cellulitis behandelingen
 • Vermindert een opgezette buik
 • Afvoer van vochtophoping/oedeem
 • Activeert de stofwisseling
 • Ideaal voor verbeteren van body contour
 • Helpt om de bloedstroming te verhogen en verbetert daardoor de tonus en stevigheid van de huid
 • Snellere afvoer van lichaamsvet na een cryolipolyse of andere vetafbrekende behandeling
 • Omvangvermindering benen en buik bij overgewicht
 • Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
 • Meer energie
 • Helpt toxines te elimineren
 • Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen
 • Verlichten van (spier) pijnen
 • Herstel na intensieve inspanning
 • Een zeer ontspannen verwen moment voor jezelf, zowel innerlijk als uiterlijk
 • Pijnloos en niet-invasief

Voordelen

Pre-Therapie Cyclus

Ontworpen om de lymfatische kanalen te openen. Dit moet altijd de andere cycli voorafgaan en het is zeer nuttig voor het behandelen van cellulitis of lymfatische oedeem.

Golfcyclus

Het past een compressie-sequentie toe die de lymf beweegt in de te behandelen zone (peristaltische compressie), in een distale naar proximale richting, geleidelijk in alle kamers. Het massage-effect dat dit behaald is geschikt voor het behandelen van cellulitis, het toepassen van een sportmassage, pre-liposuctie en spierontspanning.

Ontspannende cyclus

Elke zone wordt even lang aangepakt. Dit is de ideale manier om behandelingen te voltooien voor cellulitis of oedeem, vermoeide benen, post-liposuctie, zwangerschap en postnataal herstel, menopauze, enz.

Lymfatische cyclus

Het past in een distale proximale richting met volledige golven, waarbij de druk afneemt als de golf de proximale zone bereikt (Ductus thoracicus of borstbuis en het hart). De druk in de kamers kan individueel worden aangepast. Dit is ideaal voor het behandelen van lymfatische oedeem.

Cryolipolyse

Cryolipolyse wordt gepresenteerd als alternatief voor liposuctie. Dit is een methode om, zonder operatie (en dus zonder hersteltijd), vetcellen af te breken, zonder schade aan te brengen aan ander omliggend weefsel. De behandelde vetcellen bevriezen en vervolgens zal het lichaam deze afvalstoffen op natuurlijke wijze (via het lymfestelsel en de lever) afvoeren, waardoor het vet definitief is verdwenen. Er is geen verdoving of pijnmedicatie nodig. De procedure is per lichaamszone toe te passen en bovendien zeer veilig. Cryolipolyse vraagt wel geduld voordat er enig resultaat zichtbaar of merkbaar is.

1. Het behandelplan

Tijdens de intake zullen we bepalen of het behandelgebied geschikt is voor de cryolipolyse procedure. Cryolipolyse kan worden gebruikt voor oppervlakkig en ongewenst vet. Dat zijn vetcellen die net onder huid liggen en boven de spieren.

2. Aanbrengen van de applicator

Om de huid te beschermen tegen de kou brengen wij eerst een gaas met speciale gel aan. De applicator wordt op de huid aangebracht en het sterke vacuüm zuigt de huid en onderhuidse vetlaag in de applicator. Hier bevinden zich twee koelplaten, die de vetcellen laten bevriezen. De zuigkracht kan in het begin een tintelend gevoel geven.

3. Koelen van de vetcellen

Afhankelijk van de dikte van het vet duurt de behandeling van dat enkele gebied 45 tot 60 minuten en worden de vetcellen in de applicator gekoeld met een temperatuur van -10 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Als de behandeling voorbij is, wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied 2 minuten lang intensief gemasseerd.  Hierbij kan de huid kan een rode kleur krijgen.

4. Natuurlijke afvoer vetcellen

Na de cryolipolyse behandeling zullen de vetcellen door het lichaam worden gezien als afwijkend en sterven af. De afgebroken vetcellen zullen gedurende 3 tot 5 weken na de behandeling, op een natuurlijke wijze worden opgeruimd en afgevoerd. Eenmaal door cryolipolyse verwijderde vetcellen komen niet meer terug.

5. Zichtbaar resultaat

Minimaal 3 weken na de cryolipolyse behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 5 weken na de behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen. Na 5 weken kunnen we een nieuwe behandeling inplannen.

6. Wennen aan uw nieuwe look

Er is er echter nooit voldoende resultaat na één behandeling. Voor het beste effect zijn minimaal drie behandelingen nodig, met tussenpozen van vijf weken. Na de kuur van 3 behandelingen, kunnen we samen besluiten tot een nieuwe afspraak.