+31(0)6 460 882 00 info@sajade.nl

Client aan het woord

Thomas Hordijk aan het woord

Mijn naam is Thomas Hordijk, ik studeer Elektrotechniek aan de Hogeschool. Drie jaar geleden ben ik naar Enschede verhuist nadat ik een jaar in het buitenland heb besteed. Al mijn hele leven ben ik aan de forse kant geweest maar toen ik in mijn studenten huis ging wonen werd dit nog een stukje erger. Er wordt bij mijn thuis vol op genoten van kaas in het eten, en afhankelijk van wie er kookt, veel room. In mijn eerst jaar ben ik ongeveer 6 kilo aangekomen. Vervolgens heb ik mijn voormalige vriendin ontmoet en die vond lekker eten erg belangrijk met een voorkeur voor onbeperkte sushi. Dit naast het halen van mijn motor leverde nog eens 10 kilo extra op.

Na de zomervakantie vorig jaar had ik besloten om gewicht te verliezen. Na een aantal maanden proberen lukte dit maar niet in mijn eentje. In de kerstvakantie wees mijn moeder mij op het Straight away dieet, en dat dit bij vriendinnen van haar goed geholpen heeft. Ik heb me er toen in verdiept en de dag nadat ik terug was heb ik me opgegeven voor een intake. Niet veel later kon ik langs komen en begon ik op 99 kilo aan mijn dieet.

Ik ben mijn dieet begonnen met drie producten op een dag, ik heb al eerder een dergelijk dieet gedaan en discipline is voor mij niet het probleem. Ik heb regels nodig. Dus drie op een dag was drie op een dag. Na een week was ik 4 kilo kwijt, maar dit was voornamelijk het eerste vocht. De week erop was er weer een paar kilo vanaf en zo ging ik door. Omdat het bij mij zo snel ging was het heel motiverend. Ik merkte wel dat intensief sporten niet heel goed ging dus dat heb ik maar even op een laag pitje gezet.

De begeleiding die ik van Sandra ontving was precies wat ik nodig had. Duidelijke richtlijnen en als ik een weekje me niet goed aan het dieet had gehouden, ik ben zelfs een keer weer een kilo aangekomen, kreeg ik de nodige motivatie en tips om het de volgende week beter te doen.

Ik ben nu ongeveer 26 kilo kwijt en houd dit goed vast. Ik kan eten waar ik zin in heb, want naast het feit dat ik gewicht ben verloren heb ik ook een andere smaak ontwikkeld. In plaats van een zak chips eet ik nu een bak kwark met een sinaasappel en geniet hier net zoveel van. Ook voel ik me fitter, lichter en trots op wat ik heb gepresteerd in een relatief korte periode.

Afvallers van de maand

Afvaller van de maand "Januari"

Afvaller van de maand "Februari" -25 kg

Afvaller van de maand "Maart" -28 kg

Afvaller van de maand "April" -15 kg

Afvaller van de maand "Mei" -20 kg

Afvaller van de maand "Juni"

Afvaller van de maand "Juli"

Afvaller van de maand "Augustus" -25 kg

Afvaller van de maand "September"

Afvaller van de maand "Oktober"