TFM Cabine

Overgewicht, wat kunt u er aan doen?
Om op bepaalde plekken af te vallen zou men naast het dieet, dagelijks zeer intensief moeten sporten met een forse opwarm-periode vooraf.

De Methode
U voert bewegingen uit, comfortabel liggend (waardoor uw rug en gewrichten ontlast worden) in een doorzichtige cabine welke tot 37°C verwarmd wordt. Doordat u gebruik maakt van de, aan de hand- en voetlussen verbonden weerstanden, beweegt u intensief en slankt u effectief af op de door u gewenste plaatsen. Tegelijkertijd houdt u het hoofd koel doordat dit buiten de cabine ligt en de cabine met een halscape afgesloten wordt. Dus de weldadigheid van warmte wordt gecombineerd met intensieve spieractiviteit en hierdoor komt er een meer actievere aanmaak van glucose uit glycogeen.

Er is immers meer brandstof nodig voor dit verhoogde energieverbruik. Ook worden door de verbeterde bloedcirculatie de afvalstoffen beter afgevoerd. Wanneer de snelste energieleverancier, glucose, niet meer voldoende aanwezig is dan worden de vetten aangesproken en voor dit doel gebruikt.

Resultaat: vet verbrandt en u slankt af.