+31(0)6 460 882 00 info@sajade.nl

Sandra jasper

Mijn naam is Sandra Jasper en mijn bedrijf Sajade bestaat al sinds 2008. Heb in de loop vd jaren al vele mensen mogen begeleiden naar een gezond gewicht en gezonde leefstijl. Ben tevens gediplomeerd gewichts- en beweegcoach en leefstijlcoach van Straight away. Ook ben ik orthomoleculair gewichtsconsult d.w.z. dat ik verder kijk als het alleen met voeding en beweging niet lukt…

Mijn verhaal

Mijn naam is Sandra Jasper en mijn bedrijf Sajade bestaat al sinds 2008. Heb in de loop vd jaren al vele mensen mogen begeleiden naar een gezond gewicht en gezonde leefstijl. Ben tevens gediplomeerd gewichts- en beweegcoach en leefstijlcoach van Straight away. Ook ben ik orthomoleculair gewichtsconsult d.w.z. dat ik verder kijk als het alleen met voeding en beweging niet lukt. Misschien is er wel een lichamelijk oorzaak wat het afvallen bemoeilijkt. Samen gaan we daar naar kijken. Zelf ben ik ook 15 kg kwijtgeraakt met maaltijdvervangers in combi met een maaltijd van lage koolhydraten en calorieën. Ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ben heel creatief dus heb er cursussen bijgedaan zoals wimperextentions en gellac om “de mens nog mooier” te kunnen maken dan die al is.

In mijn vrije tijd beweeg ik zelf ook graag. Ga 1 x in de week in mijn eigen verwarmde cabine trainen en 1x naar de sportschool om conditie en krachttraining te doen! Ook heb ik 3 honden, dus wandelen doe ik elke dag met ze! Het is mijn passie al jaren lang om mensen te begeleiden in het afvallen en om het streefgewicht te behouden ! Ik nodig u dan ook van harte uit om op mijn website een kijkje te nemen wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn.

Specialisaties en services

Straight away

Straight away is de nieuwe manier om af te slanken! Een uniek dieet van maaltijdvervangers vol mineralen, vitamine’s en vezels.

Wimper Extentions

Door middel One by one techniek, wordt op elke wimpers 1 haar geplakt. Daardoor creëer je een vollere lengte van de wimper met meer krul!

TMF Cabine

De Thermo Fysische Methode is een afslank en figuurcorrectie methode. In een verwarmde cabine voert u liggend een doelgericht oefenprogramma uit.

Gellac nagels

Mooie natuurlijke nagels! Uw nagels kunnen er verzorgd uitzien met gellac op de eigen nagels in verschillende kleuren.